ALEXANDER DEN HEIJER

Spreker | Inspirator | Trainer

SPREKEN 

Alexander den Heijer spreekt het meest over leiderschap, verkoop, zingeving en menselijk potentieel. Hij mixt de nieuwste inzichten uit de wetenschap, psychologie en het bedrijfsleven met oude wijsheden en spiritualiteit. Zijn lezingen zijn vermakelijk. inzichtelijk en vooral inspirerend. Hij spreekt zowel Engels als Nederlands.

Lezingen die veel gevraagd worden

Hoe grote leiders hun mensen empoweren.

Alexander zet leidinggevenden graag aan het denken. Hij daagt conventionele manieren van denken uit en triggert mensen om dingen vanuit een ander perspectief te zien.

Hij gebruikt voorbeelden van South West Airlines, Zappos, Google en Apple om leidinggevenden inzicht te geven in hoe grote leiders denken, met als doel om hen te helpen organisaties te bouwen die groeien in een veranderende wereld.

De organisatie geherdefinieerd.

De meeste organisaties zijn nog steeds een product van het industriële tijdperk. Ze functioneren als machines. Een machine is een gesloten systeem. Natuurkunde laat ons zien dat een gesloten systeem aan entropie lijdt en daarom uiteindelijk sterft. De meest succesvolle organisaties functioneren als eco-systemen. Een eco-systeem is een open systeem. Ze zijn meer dan een collectie van human resources; ze zijn een gemeenschap van mensen. In 'de organisatie geherdefinieerd' moedigt Alexander mensen aan om alles te vergeten wat hen geleerd is over organisaties.

Van Good naar Great in sales.

In zijn lezingen legt Alexander het verschil uit tussen goede en geweldige verkopers. Hij geeft inzicht in de drijfveren van geweldige verkopers en laat zien waarom geweldige verkopers gevers zijn en niet nemers. Hij gebruikt wetenschappelijk onderzoek, persoonlijke anecdotes en scenes van bekende films om zijn boodschap op inspirerende wijze over te brengen.

Op maat gemaakte lezingen.

Vraag Alexander naar de mogelijkheid om lezingen op maat te maken.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

© 2016 by Alexander den Heijer