top of page

ALEXANDER DEN HEIJER

Spreker | Inspirator | Trainer

OVER ALEXANDER

De bedoeling van mijn werk is mensen te helpen floreren. 

 

De manier waarop ik dit doe is door inzichten en inspiratie te delen voor persoonlijke transformatie. De vraag die me al jaren fascineert is 'Wat is er voor nodig om mensen tot bloei te laten komen?' Deze vraag heeft me op een oneindige zoektocht gestuurd om mensen (en vooral mezelf) te begrijpen. Ik haal inspiratie uit vele disciplines, waaronder psychologie, filosofie, spiritualiteit en oude wijsheidstradities. Ik heb veel leringen op mezelf uitgeprobeerd om erachter te komen wat wel en wat niet werkt. Ik geloof dat geen enkele discipline de vragen kan beantwoorden die ons vandaag de dag gesteld worden. We moeten vanuit verschillende invalshoeken leren kijken om zowel onszelf als de organisaties waarin we werken te begrijpen en te transformeren.

 

In mijn workshops en lezingen ga ik in op vragen als 'Wie ben ik?' 'Wat is mijn hartsverlangen?' en 'Wat is het verschil dat ik probeer te maken?' 

Ik hou er van om mensen mee te nemen op een reis naar binnen om te ont-dekken wie ze zijn voorbij het ego, verwachtingen en conditioneringen. Ik doe dit door het delen van inzichten en inspiratie van mijn eigen reis, maar ook deel ik veel inzichten uit 's werelds grote wijsheidstradities.

 

Ben je benieuwd hoe ik jou of je organisatie kan helpen? Bel me of stuur me een berichtje.

bottom of page